6/12/13

PASTÍS FRED DE XOCOLATA I FORMATGE II



Dimarts passat va ser l'aniversari del Riqui, i aquest diumenge ho vam celebrar amb la familia. Així que les postres van córrer a càrrec nostre!!! Per bufar les espelmes vaig fer aquest pastís de formatge i xocolata que just ja havia fet uns anys abans pel seu aniversari però amb algunes modificacions. Va ser un èxit rotund!!! A tothom li va encantar...fins i tot les meves cunyades es van emportar un trosset que havia sobrat cap a casa...amb això us ho dic tot!!! :) 
La decoració al vostre gust, amb qualsevol cosa queda un pastís molt lluït. Jo aquest cop vaig posar per sobre cereals de xocolata, em va agradar molt la idea i va ser un encert!!!! Només tenir en compte que s'han de posar a últim moment pq no quedin remullats! 


I per bufar les espelmes, el Riqui va tenir l'ajuda dels nostres nebots grans!!! Cada cop són més grans i guapos!!! Entre les dues fotos han passat 3 anys...Falta el Jan i la Carlota a la foto, però estàven fent la migdiada...jejeje!!!



I aquí teniu el pastís que li vaig fer al Riqui pel dia del seu aniversari, un Carrot Cake el seu preferit! Aquest cop li vaig posar un frosting i no us podeu ni imaginar l'èxit que va tenir amb el Jan i la Carlota, no van deixar res!!!!I



Aquí els teniu bufant el pastís, no hi ha cosa que els hi agradi més...bufar un cop rere l'altre les espelmes!!! 

Com veieu el Riqui no es pot queixar!!! ;)

INGREDIENTS PEL BESCUIT

  • 2 ous
  • 55 gr sucre
  • 25 gr farina
  • 25 gr cacao
  1. Batre els ous amb el sucre fins que doblin el volum. Afegir la farina i el cacao tamissats i barrejar. Abocar en un motlle de 22 cm i enfornar a 180º durant 10 minuts.
  2. Deixar refredar i posar com a base en un motlle desmotllable de 22 cm de diàmetre.

INGREDIENTS PEL PASTÍS
  • 250 gr de xocolata
  • 1 terrina de formatge per untar (250 gr)
  • 500 cc de nata per montar
  • 100 cc llet
  • 2 sobres de cuajada
  1. Posar en un cassó tots els ingredients menys la xocolata i barrejar pq fins que no hi hagi grumolls. Portar al foc i anar remenant fins que estigui calent. Incorporar la xocolata fins que es desfaci i tinguem una crema homogènia. Si ho feu amb la Thermomix, posar tots els ingredients en el vas, batre uns segons a v.4 i després programar 15'-v.4-T.100ºC.
  2. Abocar sobre el bescuit en el motlle i deixar refredar a temperatura ambient. Un cop fred, guardar a la nevera un mínim de 4 hores. És millor fer-lo el dia abans.
  3. Decorar al gust. En aquest cas, li he posat cereals de xocolata just en el moment de servir.
Bon profit!!!