10/7/13

BISCUIT DE CARBASSÓ, LLIMONA I GINGEBRE


Hola!!! Queda algú per aquí abans de marxar de vacances??? Nosaltres les comencem aquest divendres, marxem unes setmanes a la platja, on gaudirem d'estar junts, de passejades, de piscina, platja, gelats i molt moments únics, però sobretot intentarem desconectar una mica i gaudir moltíssim del Jan i la Carlota.

Abans de marxar us deixo un biscuit realment boníssim!!! El vaig fer per l'aniversari del Jan i després per el berenar amb la SuperLLiga i a tothom els hi va encantar. Doncs aquí teniu la recepta.

Tenia moltes ganes d'utilitzar el carbassó per fer un bescuit i és que li dóna textura super humida i esponjosa, i no patiu pel gust, hi va haver gent que tot hi no agradar-li el carbassó ni se'n va donar compte que en portava i va repetir i tot! jajaja!!!  La llimona, el coco i el gengibre fan una combinació ideal, 

Us el recomano al 100%, no deixeu de fer-lo, serà un èxit segur!!!

Bones vacances, ens "veiem" a la tornada! I recordeu que em podeu seguir a través del Facebook :)

 

INGREDIENTS
  • 100 gr farina integral
  • 150 gr farina normal
  • 1 culleradeta de bicarbonat
  • un pessic de sal
  • 250 gr de carbassó amb pell ratllat
  • 180 gr de sucre morè
  • 3 ous
  • ratlladura de llimona
  • 10 gr de gengibre fresc ratllat
  • 1 iogurt de llimona
  • 50 gr de coco ratllat
  • 100 cc d'oli girasol
  1. Preescalfar el forn a 180º.
  2. En un bol barrejar el sucre amb la ratlladura de llimona i gengibre. Afegir els ous, iogurt i oli i batre un parell de minuts amb la batedora elèctrica.
  3. Incorporar les farines tamissades amb la sal i bicarbonat. 
  4. I per últim el carbassó ratllat i barrejar bé.
  5. Abocar en un motlle i coure al forn a 180º durant 50-60 minuts.
  6. Deixar refredar i desmotllar.
Bon profit!!!

FONT: Recetario de Canecositas